Examentrainingen in Zeeland 2024

Goes en Vlissingen

Neem direct contact op met je vakdocent.docenten netwerk Zeeland

Jeffrey Oudeman

Jeffrey Oudeman

Vakken: Economie, Wiskunde A en bedrijfseconomie

Over Met mijn eigen bedrijf Studiecoach Zeeland geef ik al meer dan tien jaar onder meer bijles en examentrainingen voor (bedrijfs)economie en wiskunde (alle niveaus). Die vakken heb ik ook vele jaren gedoceerd op het Luzac Goes en tijdens examentrainingen in het hele land.

Contactgegevens: WhatsApp/mobiel: 0614319620 jeffrey@studiecoachzeeland.nl www.studiecoachzeeland.nl

Ingrid Römer

Ingrid Römer

Vakken Engels - Duits

Over Bevoegd docente Engels en Duits MO A en C en Engels MO A, beschikt over niveau C2 Duits (Goethe Zertifikat) en C2 (CPE Cambridge English). Jarenlange ervaring met examentrainingen en kleinschalig onderwijs (Luzac College Goes), alle niveaus. Naast onderwijs ook zakelijke taaltrainer Duits en Engels.

Contactgegevens: WhatsApp/mobiel: 0626787134, ingrid.romer@talenplus.nl

Saskia Bosch

Saskia Bosch

Vakken: Nederlands

Over: Mijn naam is Saskia Bosch. Ik ben al 35 jaar werkzaam in het onderwijs. Vrijwel alle onderwijsvormen heb ik ervaren NT2, MBO, VO en particulier onderwijs. Ik werk aan het wegwerken van het lees- schrijfproblemen door het gebruik van een methode die niet werkt met de klankleertheorie. Die klankleertheorie wordt in bijna alle leesmethoden gebruikt, maar voor leerlingen is deze vaak onlogisch en leidt die tot een hoop (vooral lettergreep) problemen. Met deze op de spellingwet gebaseerde abtaalbosch of tds-bosch-methode, neemt het aantal fouten bij leerlingen in een jaar met 65% af. De methode biedt veel structuur en werkt met analyse en synthese. De laatste 15 jaar heb ik lesgegeven aan de examenklassen van VMBO, HAVO en VWO en met de leerlingen samen, ben ik gekomen tot de effectieve lees-analyse-methode. In korte tijd kan ik je leren teksten en vragen te analyseren, door structuur te bieden in de examenteksten en de examenvragen.

Contactgegevens: WhatsApp/mobiel: (0)620560805 www.tds-bosch.nl abctaalbosch.nl